martes, 3 de junio de 2008

Para los que os gusta correr!

Bueno bueno, a aquellos que cada día más os gusta eso de correr aquí os pongo un video, he alucinado, los cambios de ritmo que se pegan son flipantes máxime teniendo presente que es una prueba del mundial de triatlon lo cual quiere decir que ya habían nadado y habían hecho mountain bike. Me ha recordado a la mítica escena de Terminator 2 en la que el T1000 corre persiguiendo a Sarah Connor y a los demás dentro del coche cuando se fugan del psiquiátrico.

2 comentarios:

Gizmo dijo...

Això em recorda a certa anècdota que em van explicar de la cursa de 10 km de Parets del Vallès, en què un boig (el nom del qual mantindrem a l'anonimat per no ferir sensibilitats) va començar a esprintar els últims metres, passant per davant el seu company (ja us podeu imaginar a qui em refereixo) quan de sobte va començar a ofegar-se per culpa del sobreesforç fins al punt de gairebé vomitar. Finalment va acabar entrant primer a la meta el que havia estat mantenint el ritme durant tota la cursa, com un veritable professional i com a bon espartà que és ;-)

Unknown dijo...

jejejeje esperava aquesta rèplica. El comentari adient és el següent: "aquel que ose desafiar al rey leónidas, será castigado, la justicia de los dioses caerá sobre él"

Però en la ment de qui entra desafiar a algú que eleva el cos sencer un pam i mig de terra quan se li ordena fer "flexions saltarines" (d'aquelles que t'eleves per fer una palmada)??? Estem bojos?